ADMITERE AN UNIVERSITAR 2020-2021
on line din 15 iunie 2020

ÎN ATENŢIA CANDIDAŢILOR LA ADMITERE!    

             Pentru a-si păstra locul, candidații admiși în etapa a II-a la programele de licență, vor achita taxa de școlarizare integral (obținând o reducere de 50€) sau parțial (minimum 1/2 din taxa anuala de scolarizare) pana la data de 02.10.2020!!!

          Pentru a-și păstra locul, candidații admiși în etapa a II-a la programele de master, vor achita taxa de școlarizare integral sau parțial (minimum 1/2 din taxa anuală de școlarizare) până la data de 02.10.2020 !!!

          Candidații care nu au fost declarați admiși, vor putea ocupa un loc devenit vacant (prin neplata taxelor școlare aferente de către un candidat declarat admis în termenul stabilit prin calendarul de admitere). Locurile devenite vacante sunt ocupate de către candidații care nu au fost admiși, în ordinea descrescătoare a mediilor.

           La solicitarea unui număr semnificativ de candidați care doresc să se înscrie la concursul de admitere pentru programul de master Dreptul Național și European al Afacerilor, Senatul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, a aprobat desfășurarea etapei a III-a de admitere, în perioada 26-29 septembrie.