Cuvântul decanului

Făcând parte dintr-o instituţie cu unul dintre cele mai tinere colective, instituţie în care personalitatea, competenţele şi exigenţele profesionale sunt caracteristicile de bază, pot să sper că împreună putem oferi soluții pentru o educație mai bună.

În facultatea noastră și de asemenea în societatea modernă, rezultatele se bazează pe valoare şi performanţă; competenţele pe care le dobândesc cei care aleg să studieze Facultatea de Drept “Dimitrie Cantemir” sunt în măsură să le ofere posibilitatea realizării visurilor.

Prin cadrele didactice cu deosebite realizări profesionale şi umane și prin condiţiile materiale de excepţie pe care le pune la dispoziţie, Facultatea de Drept “Dimitrie Cantemir” urmărește satisfacerea nevoilor tinerilor şi a tuturor celor care îşi continuă formarea în domeniul dreptului, dar totodată se adresează și celor care doresc o recalificare profesională.

Încercăm să creăm o atmosferă armonioasă, accentuându-ne interesele și pretențiile în ceea ce privește capacitatea generală de gândire și judecată, dobândirea bazelor domeniului studiat și, nu în ultimul rând, deprinderea cu muncă în echipă, comunicarea interumană și raționamentul logic.               

Dragii mei,

Aștept cu interes să ne cunoaștem cât mai bine, să colaborăm într-un mediu academic de valoare în care veți simți bucuria și plăcerea de a fi studenți sau masteranzi ai Facultății de Drept “Dimitrie Cantemir”

Decan Anca Mihaela Georoceanu