Seminar ”Aspecte teoretice și practice privind traficul și consumul de droguri”

Seminar ”Aspecte teoretice și practice privind traficul și consumul de droguri”

  • Date & Time:
    • October 28 - ,
    • 14.00

Amfiteatrul Gheorghe Boboș, 28 octombrie 2019, ora 14.00

PROGRAM

14.00 – 15.20  Prima parte de prezentări

1. Psiholog Mihai Copăceanu, consilier în cadrul Domeniului privind prevenirea torturii și a altor pedepse ori tratamente cu cruzime, inumane sau degradante în locurile de detenție, din cadrul Centrului Zonal Alba, cu tema: Psihologia consumului de droguri.
2. Doctor Codrin Horia Rebeleanu, Șef de lucrări în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, catedra de Medicină Legală, cu tema: Substanțele psihotrope: povestea unor molecule.
3.  Comisar Sebastian Marcu și Jeno Szabo din cadrul Centrului Regional de Prevenire și Consiliere Antidrog, Agenția Națională Antidrog, cu tema : Aspecte practice în prevenirea consumului de substanţe psihoactive.

15.20-15.40 Pauza de cafea
15.40 – 16.40  Partea a doua de prezentări

1. Director general adjunct Florin Băeții, din cadrul Agenției Naționale Anti-Doping, cu tema: Cadrul juridic privind prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante în sportul recreativ.
2. Prof. univ. dr. Alexandru-Virgil VOICU, UBB și Universitatea Constantin Stere, cu tema: Aspecte privind malpraxisul în sport cu privire specială la protecția copiilor în activitatea sportivă împotriva substanțelor doping/drog.
3. Sesiune de intrebări si răspunsuri.

Join event

-10-28 14.00 -- Europe/London Seminar ”Aspecte teoretice și practice privind traficul și consumul de droguri” Amfiteatrul Gheorghe Boboș, 28 octombrie 2019, ora 14.00 PROGRAM 14.00 – 15.20  Prima parte de prezentări 1. Psiholog Mihai Copăceanu, consilier în cadrul Domeniului privind prevenirea torturii și a altor pedepse ori tratamente cu cruzime, inumane sau degradante în locurile de detenție, din cadrul Centrului Zonal Alba, cu tema: Psihologia consumului de droguri. 2. Doctor […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×