Sesiunea naţională de comunicări ştiinţifice a studenţilor şi masteranzilor – 15 aprilie 2021

         Cercetarea științifică este importantă pentru orice student, masterand și licențiat în studii superioare. Cercetarea științifică este un pas de pornire pentru orice tânăr care dorește să-și aprofundeze cunoștințele într-un anumit domeniu sau subdomeniu de studii. Conferințele, simpozioanele științifice, oferă tinerilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, argumentare, analiză și sinteză, activitate creativă intelectuală și spiritul critic. Având în vedere importanța cercetării științifice în rândul studenților și masteranzilor, ne propunem organizarea unei conferințe științifice la nivel național.
        Facultatea de Drept din Cluj-Napoca a Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir”, în colaborare cu Asociaţia Studenților AJNEP  și Asociația Alumni Drept Cantemir Cluj organizează în 15 aprilie 2021, ONLINE începând cu orele 1000, sesiune naţională de comunicări ştiinţifice a studenţilor şi masteranzilor.
        Sunt invitaţi să participe studenţi şi masteranzi ai facultăţilor din România. Nu se percepe taxă de participare. Programul detaliat al conferinţei, precum şi alte informaţii vor fi postate începând cu  8.04.2021 pe site-ul www.dimitriecantemir.ro la „Activitatea ştiinţifică”.

IMPORTANT!
În acest an, cu ajutorul partenerilor noștri, vor fi acordate următoarele premii:
Premiul I – 1000 Lei
Premiul II – 750 lei
Premiul III – 500 lei
Pentru a putea fi supuse jurizării, lucrările ce urmează să fie prezentate trebuie trimise in extenso până cel târziu la data de 13.04.2021.
Participarea la Sesiunea de comunicări este posibilă și fără trimiterea lucrării până la data precizată, situație în care aceasta nu va intra însă în cursa pentru premii.

          Obiectivele conferinței:
           promovarea cercetării ştiinţifice în rândul tinerilor;
          – dezvoltarea abilităţilor de comunicare, argumentare, analiză şi sinteză, activitate creativă intelectuală şi spiritul critic;
          – realizarea unor articole de cercetare ştiinţifică;
          – schimb de experienţă;
           -publicarea articolelor de cercetare în “Revista Juridică Studenţească”.
           Programul conferințeiAICI 

           Pentru detalii privind tehnoredactarea lucrărilor, vă rugăm consultați ghidul – AICI.
           Formularul de înscriere AICI

Calendarul conferinței:

Înscrierea cu menţionarea titlului lucrării însoţit de un rezumat de maximum 200 de cuvinte, numelui, afilierii autorului (universitatea, facultatea şi statutul de student sau masterand), precum şi date de contact (e-mail, telefon)
până la 5 aprilie 2021
Confirmarea acceptării lucrării :
8 aprilie 2021
Trimiterea textului integral al lucrării :
31 mai 2021